Over ons

Rentic is opgezet vanuit en onderdeel van het moederbedrijf Hacktic Computer Products. Tijdens de COVID-19 pandemie zat een groot gedeelte van werkend Nederland thuis. Hierdoor was er opeens veel behoefte aan IT apparatuur voor thuis gebruik. Vanuit de b2b sector kwam er überhaupt steeds meer vraag naar verhuur van IT apparatuur. Deze vraag, gecombineerd met een stukje bewustwording vanuit onze kant (steeds minder apparaten te bezitten om samen toe te werken naar een circulaire economie), heeft ertoe geleid dat wij zijn begonnen met ons te specialiseren in de verhuur van IT apparatuur.

Ongeacht de grootte of duur van uw project, Rentic biedt snelle, flexibele en volwaardige oplossingen voor iedere situatie, zowel de zakelijke klant als in sommige gevallen de particuliere klant. Daarmee neemt Rentic uw zorgen over de ICT weg en kunt u zicht richten op uw project en bedrijfsvoering.

Mocht het zo zijn dat u iets niet kunt vinden op Rentic.nl maar waar u wel vraag naar heeft, dan horen wij dit graag. Aan de hand van maatwerk weten wij zeker dat we samen met u tot de juiste oplossing kunnen komen.

Waarom Rentic?

Ons doel is om u te helpen en uw werk eenvoudiger te maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw ICT-infrastructuur, u kunt zich daardoor volledig richten op uw bedrijfsvoering. Door onze efficiënte organisatiestructuur kunnen wij u een hoge mate van gemak bieden bij de huur, logistiek, configuratie, plaatsing en service van uw IT-hardware.

Door onze opgebouwde kennis en ervaring zijn wij in staat om u een aantal sterke voordelen te bieden. Voordelen die het verschil maken. Voordelen die ICT voor u eenvoudiger maken!

Onze voordelen

Vanwege onze ruim 20 jaar ervaring in de ICT sector is ons streven om een zo transparant mogelijke oplossing te bieden voor de klant die wij misten in de ICT verhuur markt:

  • Transparante en eerlijke prijzen die gelijk getoond worden op de website
  • Grote mogelijkheden door maatwerk
  • Verschillende leveringsopties
  • Uitsluitend hoogwaardige producten met A -merken
  • Volledige installatie, service & support
  • De vertrouwde en hoogwaardige dienstverlening die Hacktic de klant al jaren biedt

Dus of u nu voor 1 dag of voor een aantal maanden wilt huren, als u kiest om dit te doen bij Rentic, dan kiest u voor een partij die al uw zorgen ontneemt en 24/7 voor u klaar staat!