ATEX gsm huren

Bent u actief in explosiegevaarlijke gebieden, zoals in de petrochemie, chemische plants of opslagtanks?

Dan kan het van belang zijn dat er een ATEX fotocamera beschikbaar is. Deze explosieveilige camera stelt u in staat om veilig te werken. Met een ATEX fotocamera kunt u heldere en betrouwbare waarnemingen vastleggen, zowel fotomateriaal als in videomateriaal. Wilt u ATEX apparatuur zoals bijvoorbeeld een explosievrije camera aanschaffen, maar vindt u dit een te dure investering? Huur dan een ATEX camera bij Rentic.nl.

ATEX smartphones en andere apparaten.

Telefoons die voldoen aan de ATEX-richtlijnen zijn robuust en beveiligd. Daardoor kunt u op een veilige manier in contact staan met de buitenwereld. Ook de ATEX smartphones die u op onze website vindt, voldoen stuk voor stuk aan de strenge ATEX eisen. Daarnaast zijn onze explosievrije telefoons waterdicht, ergonomisch en voorzien van een Android besturingssysteem. Daarnaast zijn onze ATEX smartphones uitgevoerd met een geïntegreerde camera van maar liefst 13 megapixels.

Explosieveilige telefoon huren: de voordelen

Bij Rentic.nl kunt u een ATEX telefoon huren of andere instrumenten speciaal voor Atex zones. Denk dan bijvoorbeeld aan een ATEX fotocamera, ATEX portofoon en ATEX verlichting. Onze ATEX producten zijn in perfecte staat en u kunt erop vertrouwen dat deze betrouwbaar zijn. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, bijvoorbeeld met uw explosieveilige telefoon, dan kunt u uiteraard rekenen op de juiste service. Een ander voordeel van een ATEX telefoon huren, is dat u zelf geen dure ATEX-apparaten hoeft aan te schaffen. U kunt de explosievrije ATEX mobiele telefoon namelijk huren op de momenten dat u hem nodig heeft.

Een ATEX product huren? Klik hier voor ons aanbod ATEX apparatuur.