Levering

Zelf afhalen


U kunt de gehuurde producten zelf af komen halen op onze vestiging in Terneuzen, het adres en de openingstijden vindt u hier


Standaard levering van de door u gehuurde producten?


Om kwaliteit en service te garanderen maken wij gebruik van pakketdienst of onze eigen koerierdienst. U kunt bij bestellingen voor 17:00 er vanuit gaan dat u de volgende dag tussen 09:00 en 17:30 uw producten in ontvangst kan nemen. Voor maatwerk of snellere levering kunt u contact met ons opnemen en wij zoeken voor en met u naar een passende oplossing.U heeft uw gehuurde producten zo spoedig mogelijk nodig?


Indien de door u benodigde producten per direct beschikbaar zijn, proberen wij deze nog dezelfde dag bij u te krijgen. Voor maatwerk of snellere levering kunt u contact met ons opnemen en wij zoeken voor en met u naar een passende oplossing.Hoe laat worden mijn producten geleverd / opgehaald?


Bij levering door een derde partij kunt u contact opnemen met de betreffende pakketdienst om te informeren naar de leveringstijd. Als u uw producten komt ophalen houdt dan rekening met de openingstijden van onze afhaal locatie.Wat kost een levering?


Afhankelijk van het door u gekozen type levering kunnen er kosten in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten zijn direct te vinden op de bestelpagina en worden tevens vermeld op uw factuur.Waarom is de optie bezorgdienst soms niet selecteren?


Voor sommige producten hebben wij gekozen deze optie niet aan te bieden om de kwaliteit van het product te kunnen garanderen.